Avrupayakasiko Resmi Forum Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avrupayakasiko Resmi Forum Sitesi

Serverimizle ilgili bütün Sorunlarınızı İsteklerinizi VSVS bu foruma sıralayabilirsiniz.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

GabrielSylar banned for içeri bak

2 posters
YazarMesaj
GM_LasTKiLLeR
Uzman ÜYe
Uzman ÜYe
GM_LasTKiLLeR

Rep Points : 1015

GabrielSylar banned for içeri bak Empty
MesajKonu: GabrielSylar banned for içeri bak   GabrielSylar banned for içeri bak Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 4:23 pm

GabrielSylar banned for içeri bak Gabrielsylar
Saygılarla Cool
https://avrupayakasiko.yetkin-forum.com
GabrielSylar
Yeni Üye
Yeni Üye

Rep Points : 2

MesajKonu: Geri: GabrielSylar banned for içeri bak   GabrielSylar banned for içeri bak Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 4:35 pm

Eyw. Kardeşim İyiki Banladın İyiki Yakalamışsın Charı 2-3 gündür bilen bilir giremiyordum chara iş güc vs. dolayısıyla buradaki birine bırakmıştım charı giderken np 40k civarıydı biraz önce girdim chara 50k olmuş np sora bu ss ' i gördüm nedenini anladım TÜM SERVERDEN VE CLAN ARKADAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM ben charın başındayken yapılmış bir şey degil mert np yi 25k ya getirdi zaten Gm_Last'ı da ayrıca tebrik ediyorum gayet ilgili bir gm
GM_LasTKiLLeR
Uzman ÜYe
Uzman ÜYe
GM_LasTKiLLeR

Rep Points : 1015

MesajKonu: Geri: GabrielSylar banned for içeri bak   GabrielSylar banned for içeri bak Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 4:37 pm

GabrielSylar demiş ki:
Eyw. Kardeşim İyiki Banladın İyiki Yakalamışsın Charı 2-3 gündür bilen bilir giremiyordum chara iş güc vs. dolayısıyla buradaki birine bırakmıştım charı giderken np 40k civarıydı biraz önce girdim chara 50k olmuş np sora bu ss ' i gördüm nedenini anladım TÜM SERVERDEN VE CLAN ARKADAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM ben charın başındayken yapılmış bir şey degil mert np yi 25k ya getirdi zaten Gm_Last'ı da ayrıca tebrik ediyorum gayet ilgili bir gm
EYW ilk defa suçunu kabul eden biri Smile sanki bi pvp de ban yiyince hayatları kayıyo allah kuran yemin ediolar hile yok die Smile
https://avrupayakasiko.yetkin-forum.com
GabrielSylar
Yeni Üye
Yeni Üye

Rep Points : 2

MesajKonu: Geri: GabrielSylar banned for içeri bak   GabrielSylar banned for içeri bak Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 4:42 pm

Suçu işleyen degilim ama meyil werenim sonucta benim oynadıgım charla yapılmış bişi pvp bile olsa nerdeyse bir aydır gece gündüz oynadık gerek mertle olsun gerek semihle(Majkirinjo) onların 2 siyle np miz hafta başına kadar aynıydı ama semih istanbula gidince 30-35k idi np lerimiz onun üstüne 4-5k kasmıştım ben np event savaş fln ondan sora kasılanlar npc kesilerek kasılmıştır yaklaşık bi 10k kadar silindi ztn np ' nin yarısı

GabrielSylar banned for içeri bak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» lamFIRSTLadY banned
» SirDaqqeR Banned !
» ___F_a_T_s_A___ banned
» Nielas BANNED !!!
» GM_Unal banned